dinsdag 17 oktober 2017

Dag 7

Vannacht werd ik wakker van flitsen, ik dacht eerst...staat Tony nou foto's te maken van mijn slaaphaar??


Gelukkig was dit niet het geval maar was het buiten flink aan het bliksemen, de flitsten kwamen bijna elke 10 sec, best heel spectaculair, wel jammer dat het dan zo bewolkt was!
Dus stond ik om 02.15 op de veranda om foto's te maken...je moet toch wat doen om een blog te vullen!







Om 06.15 werd ik weer wakker van een schrapend en tikkend geluid en dat waren dus onze kerstlampjes die door de flinke wind langs het huis schuurde...soms zou je die weersomstandigheden wel even een paar uur willen opschuiven...

Nog even lezen in bed en dan toch maar koffie zetten, buiten regende het ondertussen en de wind zorgde voor een wilde zee, buiten zitten was er niet bij deze ochtend en dus hebben we voor het eerst binnen ontbeten dat was gek!




We hadden het plan om naar St Pete's te gaan maar als het dan zo bewolkt is en regent dan loop je daar ook niet voor je lol en dus zijn we naar de University Mall  gereden om te shoppen.


Twee jaar geleden waren we hier ook en was de Mall nét open en dit keer waren dan alle winkels gevuld, het is een mooie Mall maar toch niet echt mijn winkels, bij Macy's vond ik het een zooitje en gelukkig toch nog bij American Outfitters 2 shirts gescoord maar dat was het dan.
We zijn bij de Asian  wat gaan eten en dan de oversteek gemaakt naar de Target waar we een fietspomp hebben gekocht om de banden op te pompen.

Eenmaal het eiland weer op staan we in de file omdat de school uit gaat, er staat een verkeersregelaar de auto's van het schoolterrein af te leiden, en aan de flinke stoet auto's  te zien denk ik dat iedereen hier met de auto zijn grut ophaalt...

Verder blijft het vandaag een troosteloze dag dus waren we blij dat we al boodschappen bij de Publix hadden gedaan, Tony een pizza en ik ga lekker aan de pasta pesto, morgen nieuw kansen!




17 opmerkingen:

  1. Toch nog ff geshopt, tja je moet wat bij slecht weer.
    Hier was het ook een troosteloze dag.
    Morgen is het vast weer beter.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo’n troosteloze dag is altijd minder leuk, hopelijk schijnt morgen de zin weer. Shoppen is dan altijd het beste om te doen, volgende keer maar naar een andere Mall.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondanks dat het zo'n sombere en natte dag is geweest, vind ik de foto's van de zee nog steeds boeiend. Die grauwe lucht boven de zee. Maar moet natuurlijk niet te lang duren. Daar komen jullie niet voor. Hopelijk komt het zonnetje vandaag weer tevoorschijn. Maak er maar weer een fijne dag van! 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukkig is er ook bij slecht weer altijd genoeg te doen....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer van het weer, maar ja, je bent wél in Florida, beter dan hier bij slecht weer ;-)
    Hopelijk vandaag weer een zonnetje, dan ziet zo'n zeetje er toch ook wat fijner uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Met slecht weer blijft er genoeg te doen en te zien. Een foto met slaaphaar vind ik trouwens ook een goed idee! Morgen schijnt vast de zon weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De zon gaat zeker weer schijnen en een beetje shoppen ook niet verkeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tja shoppen is dan best een goed idee met regen. Jammer dan wel dat het niet de juiste winkels zijn. Morgen vast weer een zonnetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Slecht weer is altijd een goed excuus voor een dagje shoppen, wel jammer dat de winkels een beetje tegenvielen. Hopelijk schijnt morgen de zon weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Slecht weer in Florida = shopweer yeah ... De Westshore mall bij Tampa is wat groter en andere shops ...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hopelijk ben je vandaag wakker geworden van de zonnestralen die je slaapkamer binnen vallen. Een ruige zee met grijze lucht is leuk maar die hebben we hier in Nederland ook genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hopelijk ben je vandaag wakker geworden van de zonnestralen die je slaapkamer binnen vallen. Een ruige zee met grijze lucht is leuk maar die hebben we hier in Nederland ook genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Shoppen is toch ook een leuke bezigheid hoor!
    Niet veel gebeurd, nou ik vind midden in de nacht foto's maken toch ook wel een
    dingetje hoor;-)
    Foto's met slaaphaar lijken me ook wel leuk om te zien;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Inderdaad is shoppen een goed alternatief bij somber weer! Maar het zal vandaag wel weer goed zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jammer van het weer maar shoppen is altijd een goed excuse haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Flitsen in de nacht...? Daar heb je haar weer....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ondanks het weer een geslaagde dag en het kan ook niet iedere dag feest zijn (of toch wel :))

    BeantwoordenVerwijderen