zondag 29 oktober 2017

Dag 19

Al vroeg in de ochtend word ik waker van een whats app bericht dat de mannen weer op Nederlandse bodem zijn en dat de vlucht voorspoedig is gegaan, ze hebben zelfs iets van 4 uur geslapen allebei...dat hebben ze dus duidelijk niet van hun moeder!!

Met de trein zijn ze in sneltempo in Almere en dan is het een klein stukje naar het huis van Nick om de auto te pakken en Mike thuis af te zetten.


Via onze beveiligingscamera zien we hun aankomst, dat is wel heel grappig en fijn!


Beide koffers zijn doorgelicht, duistere zaken weer in die koffers...

Ik video bel via Whats App nog even met Nick die dan nét bij (O)ma is om de kat op te halen dus meteen twee vliegen in 1 klap! 


Buddha is erg blij met zijn nieuwe knuffel💕

We rijden nog even naar Postner Park en ik koop nog even wat shirts en Tony koopt de Samsung Gear sport Horloge en ik heb de hele dag geen  kind meer aan hem...

Qua temperatuur is het flink fris, nog wel te doen in t shirt en korte broek maar dat zijn dan alleen de toeristen, je kan nu echt de ingevlogen mensen van de bewoners onderscheiden...



Het was vandaag 20 graden...




14 opmerkingen:

  1. Fijn dat de jongens weer veilig thuis zijn. Hopelijk wordt het snel een paar graden warmer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kids weer veilig op Nederlandse bodem, zal wel even wennen zijn aan de temperaturen💨🌧
    Lekker hoor een dag niks doen, nou ja wel de 💵💵💵 laten rollen ook niet verkeerd natuurlijk😉
    Nu nog een paar graden erbij🌞

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jongens gekukkig weer veilig thuis. Best stoer dat Mike nog even in z'n t-shirtje buiten loopt. Gek dat de temperatur zo laag is. Nou ja alsnog lekker, maar mag best iets warmer natuurlijk. En Fijn dat Tony een nieuw speeltje heeft. Daar heb je de komende dagen ook geen kind meer aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pak van je hart dat je mannen weer thuis zijn....en van je andere kind heb je nu ook geen last. Hoppa neem een cocktail en relax.....Die laatste quote is hilarisch 😂😂

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat alles goed is gegaan met jullie jongens en wat een prachtige kat hebben jullie zeg. En spaar jij van te voren al je plaatjes waar je mee eindigt?? Ze zijn hilarisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat de jongens veilig thuis zijn,en grappig dat je het daar op de beveiligingscamera kan zien.
    Zal wel heel stil zijn nu in huis.
    Maar lekker ff wat geshopt en goed gescoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat de jongens veilig thuis zijn aangekomen. Jammer dat het iets te fris is. Leuk zo'n sporthorloge! Minder dat jij nu geen aandacht krijgt. 😜

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Boys and their toys! Je mannen weer veilig thuis en Buddha is verliefd op haar speeltje. geniet nog van de laatste dagen, koel in Florida is heel anders dan koud in Nederland. Hilarische spreuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat je mannen veilig thuis zijn. Brrr wat koud in Florida. Hopelijk nog een paar dagen flinke zon!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kids weer veilig thuis, geruststellend moment. Jammer dat de temp het laat afweten maar nog altijd beter dan de herfst hier. Lekker genieten.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mannen weer thuis. Vraag me altijd af hoe TSA bepaald welke koffer ze open maken.
    Geniet nog even ondanks dat het wat frisser is geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De boys inmiddels weer veilig in Almere City aangeland en konden jullie met een gerust hart gaan shoppen in de altijd bruisende Posner Park mall ;-) . Het is inmiddels 'frisjes' in Orlando en dan is het inderdaad grappig om te zien hoe de 'locals' zicht meteen helemaal gaan inpakken. ( Maar wel nog steeds met blotevoeten in hun flip flops ). Fris of niet, gewoon lekker genieten daar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat is dan even wennen zonder de jongens, maar fijn dat ze weer veilig thuis zijn aangekomen. Jullie nog even genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een hele geruststelling dat de jongens weer veilig thuis zijn.

    BeantwoordenVerwijderen