maandag 23 oktober 2017

Dag 13

Hoe anders kan een dag lopen...

Vanmorgen de wekker want Nick en Tony zouden samen gaan duiken, Nick heeft op zijn vakantie in Thailand zijn duikbrevet gehaald en hoe leuk is het dan om samen met je paps hier het onderwater leven eens op z'n kop te zetten...
Van de week al een afspraak gemaakt en vandaag zouden ze dan om 07.15 aanwezig moeten zijn.
Toen ze daar aankwamen was er helemaal niemand en dus het telefoonnummer gebeld en daar kwam dan de duik instructeur met de mededeling dat de trip helaas niet door kon gaan vanwege erg slecht zicht en de regen en onweersbuien die voor vandaag op het programma stonden...
Dat was natuurlijk even flink balen, helemaal omdat er meteen bij vermeld werd dat de eerstvolgende duikmogelijkheid pas weer vrijdag is, en dan zitten we dus in Orlando!

Ze kwamen net terug toen ik een geweldig mooie zonsopkomst had gefotografeerd, Wauw zeg, dit was er echt één uit het boekje!





Pot met goud precies in onze slaapkamer!




















Dan op pad om een golfkar voor een dag te huren om dan zo het eiland te gaan verkennen, komen we daar aan moeten we een bewijs van onze auto verzekering overleggen, dus wij vragen nog of dat van de huurauto is, maar het blijkt dus van onze auto in ons thuisland te zijn...we snappen er helemaal niks van, van Lang naar kort, we krijgen geen kar mee....

We nemen maar even een duik om de frustratie weg te spoelen en besluiten om dan maar naar de Ellenton Mall te rijden en te gaan shoppen!.

Mike scoort meteen een nieuwe rugtas en vlak daarna koopt Nick nog wat en slaag ik ook voor een paar shirts.
Als we weer terug gaan houden Mike en Tony even een pitsstop en verbouwen Nick en ik de auto. we klappen de middelste twee stoelen weg, en die kunnen helemaal verdwijnen in de vloer waarop de auto nu zeker op een limo lijkt...







De lucht buiten wordt steeds geel/groener en en de luchtvochtigheid en hitte begin je dan ook meteen te voelen, zodra we op de veranda komen worden we meteen begroet...












Als er dan ook weer twee dolfijnen langs komen zwemmen hebben we toch nog een goed gevoel bij deze dag gekregen...





Dan barst de regen los en gaat de hemel open...














Het is niet meer gestopt met regenen, we moesten nog even naar wat winkels hier in de buurt en langs de subway en elke keer als we uitstapte waren we doorweekt, dan is de airco in de winkels ook totaal niet fijn!!



15 opmerkingen:

  1. Jeetje wat een pech eerst met duiken(fijn als je dat pas hoort als je er al bent!)en dan nog een keer met zo'n golfkarretje. Gelukkig valt er altijd wat te shoppen in FL.
    Jammer van de regen. Bij ons was het de hele dag droog.
    Morgen beter weer hoop ik voor jullie.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een rare vogels lopen er bij jou rond....niet die witte dan hè 😂😂. Echt prachtig om te zien. En lekker is dat hè.....zwemmen als het regent. En de rest, tja je doet er niks aan maar leuk is anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je prachtige foto's van de zonsopkomst kunnen maken. Dat was er echt een om in te lijsten. Jammer dat het duiken niet door kon gaan voor de mannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In je vakantie valt er altijd wel eens een dag “in het water” 😉 maar He, het is vakantie 😀 en jullie vermaken jezelf prima, ook met een beetje regen😂 Ook weer een reden om terug te komen. Om dan te gaan shoppen is ook niet verkeerd natuurlijk😀

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige foto's. Ook van die vogels. Zo mooi! Even balen als iets niet door gaat. Maar dan lekker shoppen is ook niet verkeerd. Zwemmen in de regen is zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een pech met duiken en de golfkar. Heerlijk dat de jongens er zijn he Mar! Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He wat een pech jammer dat het duiken niet door kon gaan.
    En dan nog eens pech met het golfkarretje.
    Maar jullie laten je niet kennen en er gewoon weer een leuke dag van gemaakt.
    Mooie foto's die witte vogels met z'n haar omhoog kan je kam en ff gebruiken marja😂

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De dag begon mooi met een prachtige zonsopkomst,maar dan valt het een en ander in het water ,helaas niks aan te doen maar jullie hebben je ondanks dat weer lekker vermaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. He wat balen sat het duiken niet door kon gaan. Had me al zo verheugd op de verhalen. Gelukkig zijn jullie wel geslaagd met shoppen! En geweldig filmpje van dat zwemmen in de regen. Boys will be boys!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat jammer dat al jullie plannen in het water vielen. Maar shoppen is altijd goed. He wat een lol hebben jullie, die limo ...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig begin van de dag! Zo’n mooie zonsopgang, daar droom je van. Echt super jammer dat het duimen niet door kon gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh, nou maar hopen dat jullie alle pech op 1 dag hebben gehad....
    Maar die zonsopkomst, wauw zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Toch fijn dat ze laten weten dat je duik niet doorgaat. Maar jullie hebben weer een top dag beleefd. Geweldig al dat wildlife zo voor je deur.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow wat een prachtige zonsopkomst! En zo jammer dan van de regen daarna...gelukkig tussendoor nog wel wat kunnen doen. Shoppen is dan altijd goed. En zo gaaf, die vogels bij jullie, vind ze echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. De zonsopgang is waanzinnig mooi !!! Wel jammer dat voor de boys het duiken niet doorging :-(

    Met doorweekte kleding in de airco, da's niet fijn, oppassen dus... ( en ik kan het weten )

    BeantwoordenVerwijderen